Avoimet työpaikat

Kiinnostaisiko työ, jolla on ihmisille todellakin merkitystä – ja jossa voit itse kehittyä sähköverkkojen moniosaajaksi?

Haemme säänkestäviä & enerkisiä

sähköasentajia tai alalle opiskelevia kesätyöhön

monipuolisiin sähköverkoston rakennus- ja kunnossapitotehtäviin useille paikkakunnille Itä-Suomessa, Savossa, Kainuussa, Keski-Suomessa ja Järvi-Suomessa.

Olet hakemamme henkilö, jos olet reipas ja yhteistyökykyinen sähköasentajaopiskelija tai jo valmis sähköasentaja. Työtehtävä edellyttää myös ajokorttia.

Enerkessä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme. Autamme sinua onnistumaan tarjoamalla hyvän perehdytyksen tehtäviin.

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 tästä linkistä. Hakijoita haastatellaan ja valintoja tehdään jo hakuaikana, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Jonne Hurskainen, 050 3528206 tai jonne.hurskainen@enerke.fi.

 


 

Haemme Jyväskylän ja Mikkelin seudulle säänkestäviä & enerkisiä

sähköasentajia

monipuolisiin sähköverkoston rakennus- ja kunnossapitotehtäviin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet aikaansaava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, sinulla on sähköasentajan koulutus ja olet tarvittaessa valmis matkustamaan kotimaassa.

Tervetuloa meille töihin! Enerkessä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme. Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät. Kokeneena ammattilaisena voit kehittää ammattitaitoasi edelleen – tai jos vasta aloittelet työuraasi sähköverkostoalalla, autamme sinua erikoistumaan vahvaksi osaajaksi.

Jätä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 3.2.2020 tästä linkistä

Lisätietoja tehtävistä antavat tiimipäällikkömme:
– Jyväskylässä Mika Penttinen, 0400 631040
– Mikkelissä Joni Pentikäinen, 040 9223911
tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@enerke.fi


Avoin hakemus

Voit jättää meille myös avoimen työhakemuksen täällä.

Print Friendly, PDF & Email