Ajankohtaista

Uusimmat artikkelimme ja uutisemme. Voit seurata arkeamme myös sosiaalisen median kanavissa Facebook, Instagram ja LinkedIn.

Uusin julkaisu

19.3.2024

Enerke mukana tekemässä sähköverkkohistoriaa – Sisu-allianssi näki päivänvalon Kainuussa

Enerke on osapuolena Sisu-allianssissa, joka vastaa Kajaven sähköverkkojen investointi- ja kunnossapitoprojekteista 7 vuoden sopimuskaudella. Hanke siirtyi 1. toteutusvaiheeseen 1.3.2024.

Lue lisää

Aikaisemmat julkaisut

22.1.2024

Kesätyöpaikkamme ovat haettavissa!

Vuosittainen kesätyöhakumme on jälleen avattu. Tänä vuonna haemme sähköasentaja- sekä insinööriharjoittelijoita ympäri Suomea. Kesätyöt ovat erinomainen mahdollisuus työllistyä sähkönjakelujärjestelmien pariin. Työlläsi takaat arjen sujumisen ja yhteiskunnan pyörimisen. Samalla sinusta voi kehittyä sähköverkkojen moniosaaja, jonka työt eivät tulevaisuudessa lopu kesken.

Lue lisää

20.12.2023

Rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2024!

Lämmin kiitos asiakkaillemme, kumppaneillemme ja enerkeläisille kuluneesta vuodesta! Haluamme toivottaa kaikille rauhaisaa joulun aikaa ja menestystä tulevalle vuodelle 2024!

Lue lisää

22.11.2023

Enerke palkittiin vuoden 2023 kouluttajayritykseksi

Pohjois-Karjalan kauppakamarin, Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian kouluttajayrityspalkinto myönnettiin Enerke Oy:lle kauppakamarin syyskokouksen yhteydessä Kimmelissä 21.11.2023.

Lue lisää

17.8.2023

Enerke, Despro, Kuhmon Rakennuspojat solmivat Kajave kanssa allianssisopimuksen sähköverkon investointi- ja kunnossapitoprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kyseessä on ensimmäinen tässä mittakaavassa toteutettava hankinta sähköverkkotoimialalla. Sopimuksen arvo on noin 38 miljoonaa euroa, ja sen työllistävä vaikutus on n. 100 henkilötyövuotta neljän vuoden aikana. Sopimus sisältää jatko-option vuosille 2028–2030.

Lue lisää

29.3.2023

BLC Telecom Oy ja Enerke Oy yhteistyöhön valokuituverkkojen rakentamisesta Itä-Suomeen

BLC Telecom Oy varmistaa valokuituverkkojen rakentumisen yhteistyösopimuksella Enerke Oy:n kanssa. Sopimus kattaa vuoden 2023 osalta BLC Telecom Oy:n hankkeiden toteuttamisen osalla hankealueista ja on optiovuodet mukaan lukien arvoltaan noin 3 M€.

Lue lisää

22.3.2023

Enerke rakentaa Carunalle uuden Kolmirannan sähköaseman Espooseen

Sähkönjakeluyhtiö Caruna ja sähkönjakelujärjestelmiä rakentava Enerke ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen uuden 110 kV / 20kV sähköaseman rakentamisesta Espoon Kolmirantaan.

Lue lisää

Sähköverkostoasentaja töissä pylväässä

12.1.2023

Tule meille kesätöihin sähköverkostoasentajaksi!

Jos et pelkää vaihtelevia olosuhteita, omaat hieman seikkailumieltä ja oikeanlaisen asenteen niin hae meille kesätöihin sähköverkostoasentajaksi. Työsi Enerkellä sisältää monipuolisia sähköverkoston rakennus- ja kunnossapitotehtäviä.

Lue lisää

2.1.2023

Sähköasentajaksi Enerkelle -RekryKoulutus käynnistyy maaliskuussa 2023 – haku avoinna nyt!

Avoinna on nyt 10 paikkaa RekryKoulutukseen, jossa koulutetaan sähköasentajia meidän sähköasema- ja teollisuuspalveluihin. Koulutus toteutetaan 6.3.–1.9.2023 yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen TAKK:n ja Pirkanmaan TE-toimiston kanssa.

Lue lisää

21.12.2022

Hyvää joulua ja menestystä tulevalle vuodelle 2023!

Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tästä vaiherikkaasta vuodesta! Haluamme toivottaa kaikille rauhaisaa joulua ja menestystä tulevalle vuodelle 2023! Olemme tänäkin vuonna lahjoittaneet joulukortti- ja joululahjavarat Syöpäsäätiön joulukeräykseen.

Lue lisää

28.11.2022

Varavoimakoneet turvaavat maailmancupkilpailujen häiriöttömän läpiviennin

Ampumahiihdon maailmancupkausi avataan Kontiolahdella marras-joulukuun vaihteessa 29.11.–4.12. Viikon aikana naisilla ja miehillä on yhteensä kahdeksan starttia. Yksi tärkeä osa kisavalmisteluja on stadionin ympäristön eri palvelujen ja tekniikan sähkönjakelun varmistaminen. Koko kilpailuita ei voitaisi järjestää ilman Enerkeltä hankittua varavoimapalvelua.

Lue lisää

19.10.2022

Toteutamme Fingridille kolme uutta 110kV liityntäasemaa

Enerke Oy ja Fingrid Oyj ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Saarikon, Huhtimon ja Kivisaaren (optio) 110 kV liityntäasemien rakentamisesta.

Lue lisää

1.8.2022

Laajennamme Rajamäen ja Perttulan sähköasemia Nurmijärvellä

Laajennamme parhaillaan Rajamäen ja Perttulan sähköasemia Nurmijärvellä. Sähköasemien laajennukset ja uusi voimajohto parantavat alueellista sähkönjakelun varmuutta, mahdollistavat alueen kasvun ja tulevan Hyvinkää–Hanko radan sähköistämisen.

Lue lisää

Kädessä puhelin, jossa Enerken Facebook esillä

25.5.2022

Seuraa meitä myös somessa!

Mikäli haluat nähdä mitä työmaillamme ja niiden ulkopuolella tapahtuu niin otahan meidän somekanavat seurantaan.

Lue lisää

31.1.2022

Kesätyöhakumme on avoinna!

Kiinnostaisiko työ, jolla on ihmisille todellakin merkitystä – ja jossa voit itse kehittyä sähköverkkojen moniosaajaksi?

Lue lisää

5.1.2022

Työssäoppiminen hyödyttää kaikki osapuolia

Kiteeläisen Petrus Kohosen, 20, ensimmäinen työssäoppimisjakso on haastattelun tekohetkellä juuri päättymässä Enerken Kiteen toimipisteessä. Kahden kuukauden aikana hän on päässyt kokeilemaan monipuolisesti erilaisia sähköverkostoasentajan ammattiin liittyviä tehtäviä.

Lue lisää

17.6.2021

Vieno-myrskystä selvittiin

Vieno-myrsky aiheutti monilla Enerken toimialueilla laajat viankorjausoperaatiot. Myrsky oli kuitenkin suhteellisen lyhytaikainen ja se oli poikkeuksellisesti keskellä päivää.

Lue lisää

17.5.2021

Yhteistyö ilmalaivayhtiö Kelluun kanssa

Teemme uraauurtavaa yhteistyötä Kelluu Oy:n kanssa, joka on ainoa pohjoiseurooppalainen ilmalaivayhtiö.

Lue lisää