Ajankohtaista

Uusin julkaisu

19.10.2022

Toteutamme Fingridille kolme uutta 110kV liityntäasemaa

Enerke Oy ja Fingrid Oyj ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Saarikon, Huhtimon ja Kivisaaren (optio) 110 kV liityntäasemien rakentamisesta.

Lue lisää

Aikaisemmat julkaisut

28.11.2022

Varavoimakoneet turvaavat maailmancupkilpailujen häiriöttömän läpiviennin

Ampumahiihdon maailmancupkausi avataan Kontiolahdella marras-joulukuun vaihteessa 29.11.–4.12. Viikon aikana naisilla ja miehillä on yhteensä kahdeksan starttia. Yksi tärkeä osa kisavalmisteluja on stadionin ympäristön eri palvelujen ja tekniikan sähkönjakelun varmistaminen. Koko kilpailuita ei voitaisi järjestää ilman Enerkeltä hankittua varavoimapalvelua.

Lue lisää

1.8.2022

Laajennamme Rajamäen ja Perttulan sähköasemia Nurmijärvellä

Laajennamme parhaillaan Rajamäen ja Perttulan sähköasemia Nurmijärvellä. Sähköasemien laajennukset ja uusi voimajohto parantavat alueellista sähkönjakelun varmuutta, mahdollistavat alueen kasvun ja tulevan Hyvinkää–Hanko radan sähköistämisen.

Lue lisää

Kädessä puhelin, jossa Enerken Facebook esillä

25.5.2022

Seuraa meitä myös somessa!

Mikäli haluat nähdä mitä työmaillamme ja niiden ulkopuolella tapahtuu niin otahan meidän somekanavat seurantaan.

Lue lisää

31.1.2022

Kesätyöhakumme on avoinna!

Kiinnostaisiko työ, jolla on ihmisille todellakin merkitystä – ja jossa voit itse kehittyä sähköverkkojen moniosaajaksi?

Lue lisää

5.1.2022

Työssäoppiminen hyödyttää kaikki osapuolia

Kiteeläisen Petrus Kohosen, 20, ensimmäinen työssäoppimisjakso on haastattelun tekohetkellä juuri päättymässä Enerken Kiteen toimipisteessä. Kahden kuukauden aikana hän on päässyt kokeilemaan monipuolisesti erilaisia sähköverkostoasentajan ammattiin liittyviä tehtäviä.

Lue lisää

17.6.2021

Vieno-myrskystä selvittiin

Vieno-myrsky aiheutti monilla Enerken toimialueilla laajat viankorjausoperaatiot. Myrsky oli kuitenkin suhteellisen lyhytaikainen ja se oli poikkeuksellisesti keskellä päivää.

Lue lisää

17.5.2021

Yhteistyö ilmalaivayhtiö Kelluun kanssa

Teemme uraauurtavaa yhteistyötä Kelluu Oy:n kanssa, joka on ainoa pohjoiseurooppalainen ilmalaivayhtiö.

Lue lisää