Palvelut

Olemme yksi laaja-alaisimpia sähkönjakelu- ja tietoliikennejärjestelmien palveluita tarjoavia yrityksiä Suomessa.

Palvelut

Sähköverkot

Me Enerkellä toteutamme kokonaisvaltaisia sähköverkkopalveluja, jotka toimitamme avaimet käteen -periaatteella.  Palvelut kattavat ilmajohtorakentamisen sekä maa- ja vesistökaapelirakentamisen kaikilla jännitetasoilla suunnittelusta lähtien.

Lue lisää

Sähköasemat, teollisuus ja tuotanto

Enerkeläisten asiantuntevuus ja vuosikymmenten kokemus sähköasemien toimittajana, ylläpitäjänä ja huoltajana takaavat korkean käyttövarmuuden. Palveluumme kuuluvat sähköaseman rakentamisen kaikki osa-alueet suunnittelusta toteutukseen. Teollisuudelle suunnatut palvelumme tähtäävät asiakkaan sähkönjakelun toimintavarmuuteen ja kustannusten hallintaan, jotka toteutetaan aina tuotannon ehdoilla.

Lue lisää

Tietoverkot

Huolehdimme tietoverkkoratkaisujen toimivuudesta koko elinkaaren ajan monipuolisella osaamisella ja kalustolla. Tietoverkkopalveluihimme kuuluu muun muassa verkkojen rakentaminen ja sijaintisuunnitelmien laatiminen maankäyttöneuvotteluineen ja sopimuspalveluineen.

Lue lisää

Valaistusverkot

Katuvalaistusratkaisumme perustuvat aina tarkkaan tarvekartoitukseen ja tilaajaan tarpeet huomioivaan suunnitelmaan, jossa huomioimme turvallisuuden ja viihtyvyyden lisäksi kustannustehokkaan rakentamisen, valaisimien energiakulutuksen ja verkon tulevat ylläpitotarpeet.

Lue lisää

Varavoima

Toimitamme varavoimapalveluja ja tilapäissähköissähköä monipuolisella varavoimakalustolla. Palvelumme kattavat esimerkiksi sähkönjakelun turvaamisen tapahtumissa ja teollisuuden tai verkkoyhtiöiden huoltotöissä. Varavoimapalvelumme on lyhyellä varoitusajalla käytettävissä myös sähkönjakelun poikkeustilanteissa, kuten myrskytuhojen aikana tai kriittisten komponenttien vikaantuessa.

Lue lisää