Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tervetuloa –  meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme!

Meitä ylpeitä enerkeläisiä yhdistää kokemus työn yhteiskunnallisesta merkityksellisyydestä. Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa yrityksessä. Meille on tärkeää työn laadukkuus, hyvä yhteistyö ja henkilöstömme into jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Meillä jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä ja halutessaan kouluttautua lisää omien kykyjen ja kiinnostuksen perusteella yhä vaativimpiin tehtäviin.

Haemme tällä hetkellä

  • Viestintäpäällikköä Kontiolahden Lehmoon
    Hae tästä!

Mikäli juuri nyt meillä ei ole sinulle sopivaa tehtävää avoinna, niin voit aina jättää meille avoimen hakemuksen.

Tutustu millaista meillä on työskennellä ja meihin työnantajana.

Viestintäpäällikkö

Hei energinen viestintäpäällikkö, kaipaamme sinua Enerkessä!

Tule meidän energiseen joukkueeseemme Kontiolahden Lehmoon huolehtimaan yhtiömme sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Viestintäpäällikkönä vastaat Enerken viestinnän kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä yhdessä johtoryhmän kanssa. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu muun muassa Enerken strategiaa tukevien vuosittaisten viestintäsuunnitelmien laatiminen ja suunniteltujen toimenpiteiden toteuttaminen. Tuotat joustavasti sisältöjä eri viestintäkanaviin ja hallitset myös sidosryhmäyhteistyöhön liittyvät tehtävät. Hoidat tarvittaessa myös yleisiä asioita johtoryhmän tukena.

Arvostamme taitoasi viedä asiat nopeasti ja käytännönläheisesti osaksi arkea.

Onnistut tehtävässäsi hyvillä viestintä- ja yhteistyötaidoilla sekä hallitsemalla nykyaikaiset viestinnän työkalut ja kanavat. Olet itsenäinen ja työskentelet innostuneen rohkeasti. Uskomme, että menestyt, mikäli sinulla on viestinnän tehtävistä aiempaa kokemusta ja omaat viestinnän tai kaupallisen koulutuksen.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin soittele rohkeasti toimitusjohtaja Janne Huotarille, puh. 050 3528 192. Jannen tavoitat parhaiten 25.4. ja 6.5. klo 12:00–17:00. Voit myös laittaa sähköpostia janne.huotari@enerke.fi.

Me tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kriittisen infran parissa. Kaikessa toiminnassamme korostamme avointa ja itsenäistä työskentelytapaa. Meille on tärkeää työn laadukkuus, hyvä yhteistyö ja henkilöstömme into jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin.

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme. Tee hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 12.5.2024.

Hae tätä tehtävää

Avoin hakemus

Avoin hakemus

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen, jossa kuvaat osaamistasi ja millaisesta työstä olet kiinnostunut.
Meillä on monenlaisia tehtäviä energia-alan ammattilaisille!

Jätä avoin hakemus tästä

Elämäsi tilaisuus kasvaa ja kehittyä

Enerke on yritys, joka pärjää ja kasvaa omilla vahvuuksillaan. Haluamme olla ihmiselle enemmän kuin pelkkä paikka, jossa käydä töissä. Toimialallamme meidät tunnetaan joustavana, luotettavana ja tinkimätöntä laatua tuottavana yrityksenä. Laatu tarkoittaa meillä vastuun ottamista omasta työstä ja sitä, että hommat tehdään kerralla valmiiksi. Siitä hyötyvät asiakas, Enerke ja Sinä itse. Tarjoamme Sinulle elämäsi tilaisuuden kehittyä huippuosaajaksi ja sen myötä yhä vaativampiin tehtäviin.