Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tervetuloa –  meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme!

Meitä ylpeitä enerkeläisiä yhdistää kokemus työn yhteiskunnallisesta merkityksellisyydestä. Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa yrityksessä. Toimintamallimme korostaa avointa ja itsenäistä työskentelytapaa. Meille on tärkeää työn laadukkuus, hyvä yhteistyö ja henkilöstömme into jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Meillä jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä ja halutessaan kouluttautua lisää omien kykyjen ja kiinnostuksen perusteella yhä vaativimpiin tehtäviin. Olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin.


Tällä hetkellä haemme:

  • sähköverkostoasentajia Pohjois-Karjalaan
  • sähköverkostoasentajia kesätöihin useille paikkakunnille
  • suunnitteluassistenttia Kontiolahden Lehmoon
  • sähköasentajiksi koulutettavia RekryKoulutukseen

Lisätiedot ja hakulinkit löydät tältä sivulta hieman alempaa.


Mikäli juuri nyt meillä ei ole sinulle sopivaa tehtävää avoinna, niin voit aina jättää meille avoimen hakemuksen.

Tutustu millaista meillä on työskennellä ja meihin työnantajana.

Sähköverkostoasentajia Pohjois-Karjalaan

Haemme sähköverkostoasentajia Juukaan, Nurmekseen ja Lieksaan. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia sähköverkoston rakennus- ja kunnossapitotehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähköasentajan koulutus ja olet aikaansaava sekä oma-aloitteinen. Katsomme eduksi, jos olet aiemmin työskennellyt sähköjakelujärjestelmien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jari Lihavainen, jari.lihavainen@enerke.fi tai puh. 0400 148308.

Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 15.2.2023 tämän lomakkeen kautta.

Kesätyö: sähköverkostoasentaja

Tule meille tekemään työtä, joka takaa arjen sujumisen ja yhteiskunnan pyörimisen! Samalla sinusta voi kehittyä sähköverkkojen moniosaaja, jonka työt eivät tulevaisuudessa lopu kesken.

Jos et pelkää vaihtelevia olosuhteita, omaat hieman seikkailumieltä ja oikeanlaisen asenteen niin hae meille kesätöihin sähköverkostoasentajaksi. Työsi Enerkellä sisältää monipuolisia sähköverkoston rakennus- ja kunnossapitotehtäviä. Kesätyöntekijöitä tarvitsemme useilla paikkakunnilla Itä-Suomessa, Savossa, Kainuussa, Keski-Suomessa ja Järvi-Suomessa.

Voit tutustua tulevaan tehtävääsi tarkemmin esimerkiksi videon avulla: ”Hyvällä porukalla on aina mukavampi tehä.”

Palvelupäällikkömme antavat mielellään lisätietoa kesätöistä sähköpostitse: etunimi.sukunimi@enerke.fi tai puhelimitse:

  • Lehmo ja Kitee: Olli Vaakanainen, puh. 050 5372 621
  • Nurmes, Juuka, Lieksa, Ilomantsi ja Tuusniemi: Jari Lihavainen, puh. 0400 148 308
  • Kajaani, Sotkamo, Kuhmo ja Suomussalmi: Jari Juntunen, puh. 040 9222 523
  • Jyväskylä, Kuopio ja Mikkeli: Mika Penttinen, puh. 0400 631 040

Aiemmin mainittujen ominaisuuksien lisäksi sinun tulisi olla sähköasentajaopiskelija tai jo valmis sähköasentaja ja omistaa ajokortti. Työkohteet vaihtelevat, joten olisi hyvä, että matkustus tarkoittaa kohdallasi positiivista vaihtelua työpäiviin.

Monen enerkeläisen työura on alkanut kesätöistä, olisiko tämä myös sinun polkusi?

Haku kesätöihin viimeistään 12.3.2023 tällä lomakkeella.

Suunnitteluassistentti

Haemme suunnitteluassistenttia Kontiolahden Lehmoon. Työtehtäviisi kuuluu verkostosuunnittelun avustaminen, verkkotietojen dokumentointi sekä verkostosuunnittelun ohjeistuksen ja sisäisten tietojärjestelmien ylläpitäminen.

Odotamme, että sinulla on järjestelmällinen työskentelyote, oma-aloitteisuutta ja yleisten toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, sähkötekninen koulutus ja verkkotietojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ilkka Ylikoski, ilkka.ylikoski@enerke.fi tai puh. 050 528 0135

Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 15.2.2023 tämän lomakkeen kautta.

RekryKoulutus: Sähköasentaja

Sähköasentajaksi Enerkelle -RekryKoulutus käynnistyy maaliskuussa 2023 – haku avoinna nyt!

Miltä kuulostaisi työskentely kriittisen infrastruktuurin parissa ja näin taata ihmisille ja yrityksille luotettava ja laadukas sähkönjakelu? Olemme yksi laaja-alaisimmista sähkönjakelujärjestelmien palveluita tarjoavista yrityksistä Suomessa. Toimimme valtakunnallisesti – meitä enerkeläisiä on noin 250 ja toimipaikkoja 16.

Toimintamme edelleen kasvaessa tarvitsemme lisää itsenäiseen asennustyöhön ja kunnossapitoon kykeneviä sähköalan ammattilaisia.

Avoinna on nyt 10 paikkaa RekryKoulutukseen, jossa koulutetaan sähköasentajia meidän sähköasema- ja teollisuuspalveluihin. RekryKoulutus on työelämän tarpeisiin räätälöityä työvoimakoulutusta, jonka tavoitteena on työllistyminen yritykseen. Tämä koulutus on suunnattu erityisesti sähköasemien rakentamisesta ja kunnossapidosta kiinnostuneille. Koulutukseen hakijoilta edellytämme sähkö-, automaatio-, elektroniikka- tai tietoliikennetekniikan perustutkintoa, aiempaa teknistä työkokemusta sekä reipasta asennetta ja intoa uuden oppimiseen.

Sähköasentajan työtehtävästä antaa lisätietoja Enerken liiketoimintajohtaja Kimmo Kärki, 0400 329 878 tai kimmo.karki@enerke.fi

RekryKoulutus toteutetaan 6.3.–1.9.2023 yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen TAKK:n ja Pirkanmaan TE-toimiston kanssa. Koulukseen sisältyy tietopuolista koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen hyväksytysti suoritettuasi sinulla on mahdollisuus työllistyä meille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hyvinkään, Nokian, Jyväskylän, Varkauden tai Kuopion toimipisteisiin. Työkohteemme ovat laajalla alueella Keski-, Länsi- ja Etelä-Suomessa, joten matkustusvalmius sekä ajokortti ovat välttämättömät. Lisäksi hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Haku koulutukseen on avoinna 8.2.2023 saakka.

Lisätiedot koulutukseen hakemisesta ja hakulomakkeen löydät TE-palvelujen sivuilta.

Yhteyshenkilöt

Avoin hakemus

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen, jossa kuvaat osaamistasi ja millaisesta työstä olet kiinnostunut.
Meillä on monenlaisia tehtäviä energia-alan ammattilaisille!

Jätä avoin hakemus tästä

Elämäsi tilaisuus kasvaa ja kehittyä

Enerke on yritys, joka pärjää ja kasvaa omilla vahvuuksillaan. Haluamme olla ihmiselle enemmän kuin pelkkä paikka, jossa käydä töissä. Toimialallamme meidät tunnetaan joustavana, luotettavana ja tinkimätöntä laatua tuottavana yrityksenä. Laatu tarkoittaa meillä vastuun ottamista omasta työstä ja sitä, että hommat tehdään kerralla valmiiksi. Siitä hyötyvät asiakas, Enerke ja Sinä itse. Tarjoamme Sinulle elämäsi tilaisuuden kehittyä huippuosaajaksi ja sen myötä yhä vaativampiin tehtäviin.