Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tervetuloa –  meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme!

Meidän avoimet työpaikat ja hakulinkit löydät tältä sivulta hieman alempaa.

Mikäli juuri nyt meillä ei ole sinulle sopivaa tehtävää avoinna, niin voit aina jättää meille avoimen hakemuksen.

Tutustu uratarinoihin ja meihin työnantajana.

Tiimipäällikkö

Haemme tiimipäällikköä Tuusniemelle, Kontiolahden Lehmoon tai Kuopioon

Tiimipäällikkönä johdat sähköverkostoprojekteja ja varmistat muun muassa niiden kannattavuuden, laadun, asiakastyytyväisyyden, työturvallisuuden korkean tason sekä kumppanuuspalvelujen hankinnat.

Toimit tuotantotiimisi lähiesimiehenä vastaten resursseista sekä henkilöstösi työhyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä ja työsuhdeasioista. Tehtävässäsi pääset kehittämään myös itseäsi osaavan organisaatiomme tuella. Vastaat myös osaltasi hyvän työnantajakuvan rakentamisesta.

Olet etsimämme henkilö tiimipäälliköksi, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutus sekä kokemusta sähköverkostourakoinnista ja esimiestehtävistä. Olet aktiivinen projektijohtaja ja toiminnankehittäjä. Itsenäisessä tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tulosvastuullista ajattelua ja päätöksentekokykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jonne Hurskainen, jonne.hurskainen@enerke.fi tai 050 3528 206.

Työnantajana tarjoamme sinulle yhteiskunnallisesti merkittäviä ja mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa yrityksessä. Toimintamallimme korostaa avointa ja itsenäistä työskentelytapaa. Meille on tärkeää työn laadukkuus, hyvä yhteistyö ja henkilöstömme into jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin.

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme!

Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 24.10.2022 tämän lomakkeen kautta.

Sähköverkostoasentajia Kuopioon ja Jyväskylään

Haemme Enerke Oy:lle sähköverkostoasentajia vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon ja Jyväskylään

Sähköverkostoasentajana autat asiakkaitamme menestymään takaamalla heille luotettavan ja laadukkaan sähkönjakelun. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia sähköverkoston rakennus- ja kunnossapitotehtäviä työryhmän jäsenenä ja itsenäisesti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet aikaansaava ja oma-aloitteinen, sinulla on sähköasentajan koulutus, kokemusta sähköverkostorakentamisesta ja matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat henkilöstöedut ja ajantasaiset työvälineet. Toimintamallimme korostaa avointa ja itsenäistä työskentelytapaa. Meille on tärkeää työn laadukkuus, hyvä yhteistyö ja henkilöstömme into jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin.

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme!

Hae tehtävään jo tänään tai viimeistään 14.10.2022 tämän lomakkeen kautta.

Rakennustöiden valvoja

Haemme sähköasemaprojekteihin rakennustöiden valvojaa Nokialle, Varkauteen tai Kontiolahden Lehmoon. 

Tehtävääsi kuuluu sähköasemaprojektien maa- ja rakennustöiden suunnittelu, hankinta ja valvonta. Osallistut myös tarjouslaskentaan osana KVR-hankkeita.

Valvojana varmistat työn laadukkuuden ja raportoit sekä dokumentoit projektien etenemistä. Työskentelet useiden sidosryhmien, kuten tilaajien, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja projektipäälliköiden kanssa, joten odotamme sinulta erinomaisia yhteistyötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakennustekniikan insinöörin, rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörin tai niitä vastaavaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työsi on liikkuvaa eri työmailla, joten tehtävässä edellytetään myös matkustusvalmiutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Kimmo Kärki, kimmo.karki@enerke.fi tai p. 0400 329 878.

Työnantajana tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät kasvavassa yrityksessä. Toimintamallimme korostaa avointa ja itsenäistä työskentelytapaa. Meille on tärkeää työn laadukkuus, hyvä yhteistyö ja henkilöstömme into jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin.

Tervetuloa töihin – meillä pääset osaksi energia-alan tulevaisuutta ja osaavaa joukkoamme!

Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 9.10.2022 tämän lomakkeen kautta.

Avoin hakemus

Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen, jossa kuvaat osaamistasi ja millaisesta työstä olet kiinnostunut.
Meillä on monenlaisia tehtäviä energia-alan ammattilaisille!

Jätä avoin hakemus tästä

Elämäsi tilaisuus kasvaa ja kehittyä

Enerke on yritys, joka pärjää ja kasvaa omilla vahvuuksillaan. Haluamme olla ihmiselle enemmän kuin pelkkä paikka, jossa käydä töissä. Toimialallamme meidät tunnetaan joustavana, luotettavana ja tinkimätöntä laatua tuottavana yrityksenä. Laatu tarkoittaa meillä vastuun ottamista omasta työstä ja sitä, että hommat tehdään kerralla valmiiksi. Siitä hyötyvät asiakas, Enerke ja Sinä itse. Tarjoamme Sinulle elämäsi tilaisuuden kehittyä huippuosaajaksi ja sen myötä yhä vaativampiin tehtäviin.