Sähköasentajaksi Enerkelle -RekryKoulutus käynnistyy maaliskuussa 2023 – haku avoinna nyt!

Miltä kuulostaisi työskentely kriittisen infrastruktuurin parissa ja näin taata ihmisille ja yrityksille luotettava ja laadukas sähkönjakelu? Olemme yksi laaja-alaisimmista sähkönjakelujärjestelmien palveluita tarjoavista yrityksistä Suomessa. Toimimme valtakunnallisesti – meitä enerkeläisiä on noin 250 ja toimipaikkoja 16.

Toimintamme edelleen kasvaessa tarvitsemme lisää itsenäiseen asennustyöhön ja kunnossapitoon kykeneviä sähköalan ammattilaisia.

Avoinna on nyt 10 paikkaa RekryKoulutukseen, jossa koulutetaan sähköasentajia meidän sähköasema- ja teollisuuspalveluihin. RekryKoulutus on työelämän tarpeisiin räätälöityä työvoimakoulutusta, jonka tavoitteena on työllistyminen yritykseen. Tämä koulutus on suunnattu erityisesti sähköasemien rakentamisesta ja kunnossapidosta kiinnostuneille. Koulutukseen hakijoilta edellytämme sähkö-, automaatio-, elektroniikka- tai tietoliikennetekniikan perustutkintoa, aiempaa teknistä työkokemusta sekä reipasta asennetta ja intoa uuden oppimiseen.

Sähköasentajan työtehtävästä antaa lisätietoja Enerken liiketoimintajohtaja Kimmo Kärki, 0400 329 878 tai kimmo.karki@enerke.fi

RekryKoulutus toteutetaan 6.3.–1.9.2023 yhteistyössä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen TAKK:n ja Pirkanmaan TE-toimiston kanssa. Koulukseen sisältyy tietopuolista koulutusta ja työssäoppimista. Koulutuksen hyväksytysti suoritettuasi sinulla on mahdollisuus työllistyä meille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hyvinkään, Nokian, Jyväskylän, Varkauden tai Kuopion toimipisteisiin. Työkohteemme ovat laajalla alueella Keski-, Länsi- ja Etelä-Suomessa, joten matkustusvalmius sekä ajokortti ovat välttämättömät. Lisäksi hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Haku koulutukseen on avoinna 8.2.2023 saakka.

Lisätiedot koulutukseen hakemisesta ja hakulomakkeen löydät TE-palvelujen sivuilta.

Yhteyshenkilöt

Takaisin ajankohtaista-sivulle