Kesätyöpaikkamme ovat haettavissa!

Vuosittainen kesätyöhakumme on jälleen avattu. Tänä vuonna haemme sähköasentaja- sekä insinööriharjoittelijoita ympäri Suomea. Kesätyöt ovat erinomainen mahdollisuus työllistyä sähkönjakelujärjestelmien pariin. Työlläsi takaat arjen sujumisen ja yhteiskunnan pyörimisen. Samalla sinusta voi kehittyä sähköverkkojen moniosaaja, jonka työt eivät tulevaisuudessa lopu kesken. Monen enerkeläisen työura on alkanut kesätöistä, olisiko tämä myös sinun polkusi?

Sähköasentaja: Hae tästä!

Jos et pelkää vaihtelevia olosuhteita, omaat hieman seikkailumieltä ja oikeanlaisen asenteen niin hae meille kesätöihin sähköasentajaksi jakeluverkkojen tai sähköasemien rakennus- ja kunnossapitotehtäviin. Jakeluverkkojen parissa työtehtäviisi kuuluu monipuolisia ilma- ja maakaapeliverkkojen rakennus- ja kunnossapitotöitä 0,4 ja 20kV:n jännitealueilla vaihtelevissa maastoissa ja olosuhteissa. Sähköasemiin liittyvät työtehtävät koostuvat asemien rakentamisesta.

Kesätyöntekijöitä tarvitsemme laajasti ympäri Suomea. Voit ilmoittaa toiveesi työskentelypaikkakunnasta hakulomakkeella.

Annamme mielellään lisätietoa sähköasentajien kesätöistä sähköpostitse: etunimi.sukunimi@enerke.fi tai puhelimitse.

Jakeluverkot: 

  • Lehmo ja Kitee: Olli Vaakanainen, puh. 050 5372 621
  • Nurmes, Juuka, Lieksa, Ilomantsi ja Tuusniemi: Jari Lihavainen, puh. 0400 148 308
  • Kajaani, Sotkamo, Kuhmo ja Suomussalmi: Jari Juntunen, puh. 040 9222 523
  • Jyväskylä, Kuopio ja Mikkeli: Mika Penttinen, puh. 0400 631 040

Sähköasemat: 

  • Hyvinkää, Nokia, Varkaus, Lehmo ja Kuopio: Kimmo Kärki, puh. 040 032 9878

Aiemmin mainittujen ominaisuuksien lisäksi sinun tulisi olla sähköasentajaopiskelija tai jo valmis sähköasentaja ja omistaa ajokortti. Työkohteet vaihtelevat, joten olisi hyvä, että matkustus tarkoittaa kohdallasi positiivista vaihtelua työpäiviin. Seikkailunhaluisuus ja ulkoilmassa viihtyminen ovat tässä tehtävässä suureksi eduksi.

Insinööriharjoittelija: Hae tästä!

Jos intohimonasi ovat sähkönjakeluverkot, opiskelet insinööriksi tai olet jo valmistunut ja omaat oikeanlaisen asenteen niin hae meille kesätöihin jakeluverkkojen tai sähköasemien ja teollisuuden sähkönjakelun pariin.

Kesän aikana pääset tekemään avustavia suunnittelun ja projektiohjauksen tehtäviä. Työssäsi autat projekti- ja tiimipäälliköitä pitämään projektit aikataulussa ja budjetissa asiakkaan laatukriteerien mukaisesti. Työlläsi varmistat arjen sujumisen ja yhteiskunnan pyörimisen. Samalla sinusta voi kehittyä sähköjakelujärjestelmien moniosaaja, jonka työt eivät tulevaisuudessa lopu kesken.

Kesätyöntekijän on mahdollista valita työskentelypaikkansa useasta eri toimipistevaihtoehdosta. Ilmoita toiveesi hakulomakkeella.

Annamme mielellään lisätietoa kesätöistä sähköpostitse: etunimi.sukunimi@enerke.fi tai puhelimitse:

Jakeluverkot

  • Lehmo: Jonne Hurskainen, puh. 050 352 8206
  • Kajaani: Jari Juntunen, puh. 040 9222 523
  • Jyväskylä: Mika Penttinen, puh. 0400 631 040

Sähköasemat ja teollisuus

  • Nokia: Kim Lillfors, puh. 040 922 5770
  • Kuopio: Tero Pietikäinen, puh. 050 473 6330

Kesätyöt on tarkoitettu ensisijaisesti sähkövoimatekniikan tai energia- ja ympäristötekniikan insinööriopiskelijoille tai jo näiltä opintosuuntauksilta valmistuneille insinööreille. Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta sähkönjakelujärjestelmien parissa työskentelystä.

Työkohteet vaihtelevat, joten olisi hyvä, että matkustus ja työmaalla työskentely tarkoittavat kohdallasi positiivista vaihtelua työpäiviin.

Takaisin ajankohtaista-sivulle