Kesätyöhakumme on avoinna!

Kiinnostaisiko työ, jolla on ihmisille todellakin merkitystä – ja jossa voit itse kehittyä sähköverkkojen moniosaajaksi?

Haemme parhaillaan useille paikkakunnille kesätyöntekijöitä. Haussa on sähköverkostoasentajia sähköverkoston rakennus- ja kunnossapitotehtäviin sekä sähköasentajia sähköasemien rakentamis- ja kunnossapitotehtäviin.

Haemme reippaita ja yhteistyökykyisiä sähköasentajaopiskelijoita tai jo valmistuneita sähköasentajia. Työtehtävät edellyttävät ajokorttia ja matkustusvalmiutta.

Hakuaikaa kesätöihin on 13.3.2022 saakka. Tarkemmat tehtävänkuvaukset ja hakulinkit löydät osoitteesta: https://enerke.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Elämäsi tilaisuus kasvaa ja kehittyä

Olemme yritys, joka pärjää ja kasvaa omilla vahvuuksillaan. Haluamme olla ihmiselle enemmän kuin pelkkä paikka, jossa käydä töissä. Toimialallamme meidät tunnetaan joustavana, luotettavana ja tinkimätöntä laatua tuottavana yrityksenä. Laatu tarkoittaa meillä vastuun ottamista omasta työstä ja sitä, että hommat tehdään kerralla valmiiksi. Siitä hyötyvät asiakas, Enerke ja Sinä itse. Tarjoamme Sinulle elämäsi tilaisuuden kehittyä huippuosaajaksi.

Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme sähkönjakelu- ja tietoliikennejärjestelmiä sekä tarjoamme niihin liittyviä asiantuntijapalveluita. Meillä työskentelee noin 250 ammattilaista 16 eri toimipisteessä.

Takaisin ajankohtaista-sivulle