Alkuvuoden uutisia

Enerke ja Caruna parantavat sähkönjakeluverkon toimitusvarmuutta

Enerke Oy ja Caruna Espoo Oy ovat tehneet sopimuksen merkittävän sähköverkostohankkeen toteuttamisesta Joensuun verkkoalueella. Hankkeessa kaapeloidaan viimeiset ilmajohtoalueet Joensuun verkkoalueella vuosien 2021 – 2022 aikana.

Yhteistyömme laajeni Savon Voima Verkon kanssa

Yhteistyömme laajeni Savon Voima Verkon kanssa. Meillä on monivuotinen yhteistyökokemus projeteissa ja nyt aloitimme myös alueverkon ylläpitotyöt Savon Voima Verkon Itä-Suomen alueella.  Ylläpitotöihin sisältyvät mm. 45 ja 110 kV alueverkkoon tehtävät kuntotarkastus-, kunnossapitotyöt sekä viankorjausvalmiuden ylläpito. Sopimuskausi on 1.3.2021 – 29.2.2024.

”Alueverkon kunnossapito on tärkeä osa sähköverkostomme ylläpitoa. Enerke on jo meille tuttu kumppani ja olemme tyytyväisiä, että pääsemme heidän kanssaan laajentamaan yhteistyötä tällä osa-alueella. Yhdessä kehittäminen on tärkeä osa kumppanuuttamme ja toivottavasti saamme Enerken pitkän kokemuksen kautta myös sparrausta tehokkaampaan alueverkkoon liittyvien töiden hallintaan ja toimintamalleihin”, toteaa Savon Voima Verkon suunnittelupäällikkö Jenny Martiskainen.

ISO sertifikaatit myönnettiin kolmelta osa-alueelta

Meillä on nyt ISO 9001 laadunhallinta-, ISO14001 ympäristö- ja ISO 45001 työterveys- ja työturvallisuussertifikaatit. Laatu ja vastuullinen toiminta edellyttävät jatkuvaa seurantaa ja parantamista kaikilla näillä osa-alueilla. Nostamme asioita esille mm. kampanjoilla ja teemaviikoilla. Jyväskylän tiimissä aloitettiin vuoden kestävä tehostettu positiivisten havaitojen ja poikkeamien kirjaaminen.

Fingridin sähköasemat Itä-Suomessa

Sopimuksemme Fingridin kanssa koskien sähköasemien peruskunnossapitoa Itä-Suomen alueella astui voimaan vuoden alusta. Toteutamme peruskunnossapidon osa-alueita laajasti vuosina 2021-2023.

Takaisin ajankohtaista-sivulle