Elämäsi tilaisuus kasvaa ja kehittyä

Enerke on yritys, joka kasvaa omilla vahvuuksillaan. Osaamme perehtyä nopeasti kehittyvän toimialamme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin ja ottaa kumppanina lisäarvoa tuottavaa vastuuta asiakkaan liiketoiminnasta. Uskomme, että verkostourakoinnin tulevaisuus on jatkossa yhä enemmän asiakkaan toiminnan ymmärtämisessä ja oikea-aikaisessa palvelujen tuottamisessa. Niistä on pitkät asiakassuhteet tehty ja mielestämme tullaan myös jatkossa tekemään. Siksi arvostamme kykyäsi toimia yhteistyössä työkavereidesi, yhteistyökumppaneidemme ja totta kai asiakkaidemme kanssa, sillä töitä tehdään ja sähköverkkoa rakennetaan vain asiakasta varten. Yhteistyössä saamme aikaan enemmän ja parempaa.

Itsesi oloinen työyhteisö

Enerke on enemmän kuin pelkkä paikka, jossa käydä töissä. Tarjoamme Sinulle elämäsi tilaisuuden kehittyä omilla vahvuuksillasi sähköverkostojen huippuosaajaksi ja sen myötä entistä vaativampiin tehtäviin. Meidät tunnetaan joustavana, luotettavana ja tinkimätöntä laatua tuottavana yrityksenä. Laatu tarkoittaa meillä vastuun ottamista omasta työstä ja sitä, että hommat tehdään kerralla valmiiksi. Siitä hyötyvät asiakas, Enerke ja Sinä itse.

Katso avoimet työpaikat tästä.

Työ on iso osa elämää

ja silloin on eduksi, jos aamulla voi töihin lähteä kevein askelin. Enerkeläiset pitävät työtehtävien monipuolisuutta ja vaihtelevuutta yhtenä työssä viihtymisen tärkeimpänä tekijänä. Projektit ovat laajalla alueella Itä-Suomessa, Kainuussa, Savossa, Keski-Suomessa tai Järvi-Suomessa. Maisemien, kulkuvälineiden ja työkohteiden vaihtelevuus onkin meillä monen mielestä työssä parasta. Töiden monipuolisuus on myös oiva väylä oppia uutta ja kehittyä.

 

Työntekijöillämme on vakituinen työsopimus,

mikä luo sinulle parhaat mahdollisuudet suunnitella omaa elämääsi myös työn ulkopuolella ja luo pohjan oman osaamisesi kehittämiselle ja oppimiselle. Porukassamme on kokeneita alan konkareita ja huippuosaajia, mutta usein myös työuraansa aloittelevia tai opiskelevia sähköasentajia. Sen lisäksi tarjoamme taustalle koulutusmahdollisuuksia, joiden kautta pystyt erikoistumaan vahvaksi osaajaksi alalle ja sen myötä entistä vaativampiin tehtäviin.